Ako podporiť letnú fitnes formu

HealthFactory
9297 Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 92 [name] => HealthFactory [slug] => healthfactory [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 92 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 161 [filter] => raw [cat_ID] => 92 [category_count] => 161 [category_description] => [cat_name] => HealthFactory [category_nicename] => healthfactory [category_parent] => 0 ) )

Pri pohľade z okna to na leto ešte veľmi nevyzerá, ale aj napriek tomu sa pomaly môžu vkrádať myšlienky na to, ako budete vyzerať v lete v tých nových plavkách, ktoré ste si nedávno kúpili. U mnohých z vás teraz môže dôjsť k zmene nálady a namiesto predstáv o relaxe v teple prichádza na rad stres a pocit, že budete chodiť len v dlhom tričku. Mám pre vás dve správy. Prvá je tá, že je ešte čas na mnoho zmien – nie, tým naozaj nemyslím zrušenie dovolenky – a druhá správa je, že to nebude ľahké.

Úprimne? Na články tipu „Ako schudnúť do plaviek za týždeň“, „99 osvedčených tipov, ako mať ploché brucho ako Jennifer Anistonová v plavkách“ sa vykašlite. Tým by som začal. Strácať čas môžete inde – mimochodom už ste videli na Instagrame profil Lindy and Jlo?- dobre, to by stačilo, späť k téme.

Čo teda robiť. Rozdelil by som to na dve fázy.

Prvou fázou je prehodnotenie mojej skutočnej motivácie, prečo vlastne cvičím. Jasné, väčšina z Vás by mi odpovedala, že kvôli zdraviu. Ruku na srdce, väčšine z nás ide aj o vzhľad a viete čo? Je to v poriadku. Je v poriadku to povedať nahlas. Avšak, z druhej strany, nemal by to byť asi ten primárny cieľ. Pokiaľ cvičíte už nejaký čas, určite sa cítite lepšie a to ako psychicky, tak fyzicky. S tým ide ruka v ruke vedľajší efekt a to ten, že fyzické zmeny skôr či neskôr prídu. Bingo, dvojitá výhra. Ak to tak máte, asi články podobného tipu, ktoré som spomínal vyššie, nepotrebujete čítať.

Lenže, čo keď sa snažím a vytúžený efekt stále neprichádza? Čo ak sa necítim lepšie psychicky a stále na sebe nevidím veľké zmeny a motivácia pomaly odchádza? Tým sa dostávame do druhej fázy.

Nájdite si niekoho, kto vám pomôže s cvičením aj jedálničkom. Verte mi, tréner Vám ušetrí veľa času a v konečnom dôsledku aj veľa peňazí.

Pomôže vám vystúpiť z bludného kruhu informácií o výžive a tréningu. Vysvetlí vám, že iba kardio Vám k skvelej postave nepomôže. Nebudete sa musieť mučiť na páse hodiny a hodiny, keď môžete tréning tráviť oveľa efektívnejšie a zostane vám čas a energia na dôležité veci v živote – nie, tým naozaj nemyslím profil Lindy and Jlo na Instagrame (aj keď ruku na srdce, sú super) – akými sú rodina alebo čas len sami na seba.

Tréner je skratka, ktorá vám ušetrí hľadanie. Od toho tam sú. Oni už tou cestou prešli a radi ju ukážu aj vám.

Možno vám napadá otázka, prečo tu nepíšem o konkrétnom spôsobe tréningu. Ono je to vlastne pomerne jednoduché. Každý z vás je originál a to, čo môže fungovať na jedného nemusí vyhovovať druhému. Je potrebné prejsť diagnostikou u trénera, ktorý vám potom nastaví konkrétny program, ktorý bude priamo vyhovovať vám a to so všetkými zdravotnými obmedzeniami.

Takže #longstoryshort je ten, že pokiaľ sa stále trápite, nájdite si niekoho, kto vám s tým pomôže a vedzte, že už toto leto môžete tie nové super plavky vytiahnuť.

Autor FitPraha

9272 Array ( [sautor] => fitpraha ) Array ( )

Školiace centrum FitPraha

FitPraha je ojedinelý koncept, ktorý spája 2 základné kurzy – kurz pre fitness trénerov a kurz pre výživových poradcov.

Naším jasným cieľom je tvoriť fitness trénerov a výživových poradcov, pre ktorých je hlavné zdravie klientov, jeho zlepšovanie a postupnými krokmi správne nastavenie klienta v jeho každodennom živote.

Naším posolstvom je odovzdávať informácie, ktoré sú kvalitné, aktuálne a funkčné. Ponúkame tiež možnosť tieto informácie rozširovať a prehlbovať na nadväzujúcich kurzoch. Zakladáme si na profesionalite, preto naši lektori sú skutočnými odborníkmi na preberané témy.

fitpraha.cz