Fitko patrí k študentskému životu

Fitness
11231 Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 66 [name] => Fitness [slug] => fitness [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 66 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 28 [filter] => raw [cat_ID] => 66 [category_count] => 28 [category_description] => [cat_name] => Fitness [category_nicename] => fitness [category_parent] => 0 ) )

Ahoj študenti, chcete sa cítiť ako hrdinovia alebo superhrdinovia? Potom čítajte ďalej! Cvičenie vám totiž môže pomôcť na dosiahnutie vašich cieľov a dať vám pocit, že ste nezastaviteľní. A aby vám cvičenie nebolo nudné, prinášame vám pár tipov, ako si ho užiť a udržať motiváciu.

Nájdite si cieľ!

Máte radi výzvy? Tak tu ju máte! Nájdite si cieľ, ktorý chcete pomocou cvičenia dosiahnuť. Chcete mať svalnaté bicepsy alebo si zlepšiť kondíciu, aby ste vyhrali preteky s kamarátmi? Keď máte jasný cieľ, je ľahšie sa k nemu priblížiť.

Cvičenie podľa cestovného poriadku!

Ako študenti máte určite plné ruky práce so školou. Ale čo keby sme vám povedali, že cvičenie by malo byť rovnako dôležité ako vaše štúdium? Tak si naplánujte čas na cvičenie do svojho cestovného poriadku. Zvážte, kedy vám najviac vyhovuje cvičiť a koľko času na to potrebujete. Pokiaľ si naplánujete čas na cvičenie a budete ho rešpektovať ako súčasť svojho denného režimu, bude pre vás oveľa jednoduchšie sa k nemu vrátiť.

Sledujte svoj postup!

Nie je nič lepšie, než vidieť svoj postup. Takže zaznamenávajte si svoje úspechy a zlepšenia. A pokiaľ niekedy budete mať pocit, že vám cvičenie nejde, stačí sa pozrieť na svoje záznamy a uvidíte, ako ste sa posunuli ďalej.

Odpočívajte ako boss!

Telo potrebuje regeneráciu a odpočinok. Tak mu to dajte! Nestresujte sa a nezaťažujte telo príliš často alebo príliš intenzívne. A keď telo odpočíva, myseľ tiež odpočíva. Budete sa cítiť lepšie a budete mať viac energie na cvičenie.

Premýšľajte o tom, čo by urobil Batman!

Áno, to ste počuli správne. Keď máte pocit, že sa na cvičenie nemôžete dostatočne sústrediť alebo vám dochádza motivácia, premýšľajte o tom, čo by urobil váš obľúbený superhrdina. Batman by sa nevzdal a určite by pokračoval ďalej. Pokúste sa myslieť pozitívne a hľadať motiváciu v každej situácii

A čo tak chodiť s kamarátmi cvičiť?

Cvičenie nie je len o vás, ale môže byť aj zábavné, ak sa zapojíte do skupinových cvičení. Pokúste sa nájsť kamarátov alebo spolužiakov, ktorí by s vami radi cvičili. Budete mať väčšiu motiváciu a bude to zábavnejšie, keď budete cvičiť s niekým, kto zdieľa vaše záujmy. Môžete vyskúšať napríklad obľúbené programy Les Mills alebo napríklad kľudovú jogu vo Form Factory.

Využite online zdroje!

Dnes je na internete nepreberné množstvo zdrojov, ktoré vám môžu pomôcť s cvičením. Môžete nájsť cvičebné videá na YouTube, stiahnuť si cvičebnú aplikáciu alebo si nájsť online tréningového partnera. Internet ponúka nespočetne možností, ako nájsť inšpiráciu, nové cviky a udržať motiváciu.

Verte, že sa vám podarí!

Motivácia je však aj o verení v seba samého. Verte, že sa vám podarí dosiahnuť vaše ciele, či už sa jedná o svalnatejšie telo alebo lepšiu kondíciu. Cvičenie nie je o dokonalosti, ale o tom, že sa zlepšujete a posúvate ďalej. Verte si a verte, že všetko je možné.

Čo čakáte? Nájdite si svoj cieľ, naplánujte si svoj čas a verte si! Snažte sa nájsť zábavné spôsoby, ako si užiť cvičenie, či už je to v skupine alebo online. A keď sa vám zdá, že už neviete, ako udržať motiváciu, premýšľajte o tom, čo by urobil Batman. Zostaňte motivovaní, zostaňte pozitívne a uvidíte, že všetko je možné, keď budete veriť v seba!

Autor Form Factory

3066 Array ( [sautor] => form-factory ) Array ( )

Fitness klub

Spoločnosť Form Factory patrí medzi významných poskytovateľov fitness služieb a zdravého životného štýlu. Vo Form Factory sa zameriavame na to, aby sme vám ponúkli nové, jedinečné programy, v rátane svetovo obľúbených programov Les Mills, vďaka ktorým bude pre vás cvičenie zábavné, náročné, a predovšetkým účinné. Pre vašu relaxáciu je v kluboch k dispozícii aj sauna. Naši tréneri a lektori sú si vedomí toho, že kľúčom k úspechu sú nielen skúsenosti, ktoré vám môžu ponúknuť, ale taktiež správna atmosféra. Vďaka nej vás budú motivovať k dosiahnutiu ešte lepších výsledkov. Naším cieľom je, aby sa u nás každý z vás cítil dobre a aby sme mohli maximálne vyhovieť všetkým vašim potrebám.