Odsaj, čo ťa brzdí!

Fitness
12480 Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 66 [name] => Fitness [slug] => fitness [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 66 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 28 [filter] => raw [cat_ID] => 66 [category_count] => 28 [category_description] => [cat_name] => Fitness [category_nicename] => fitness [category_parent] => 0 ) )

Tráviš dlhé hodiny vo fitku, ale aj tak sa stále nemôžeš zbaviť pneumatiky okolo pása, širokých bokov alebo „tučných pŕs“ u mužov? Niektoré problematické časti tela, najmä pokiaľ to máš dané do vienka dedične, sa jednoducho vycvičiť nedajú. Nemusíš sa hanbiť za to, že si necháš pomôcť, a do fitka potom budeš chodiť o to radšej, už o dosť ľahšie!

Liposukcia a fitness

Na prvý pohľad dve veci, ktoré nejdú dohromady? Opak je pravdou! Liposukcia môže byť ideálnou metódou, ako cvičenie spríjemniť alebo s ním v niektorých prípadoch dokonca aj len začať. Napríklad trenie stehien o seba môže byť nepohodlné av záhyboch objemnejších častí tela sa môžu pri potení vytvárať dermatitídy a iné kožné problémy. To všetko stačí na to, aby sa cvičenie stalo nepríjemným a úplne ťa demotivovalo. Preto je naopak vhodné sa týchto partií zbaviť a urobiť prvý krok k pohodlnému a príjemnému cvičeniu.

Čo to vôbec je liposukcia a ako prebieha?

Liposukcia je jednoducho odsatie podkožného tuku. Moderná doba si dnes však žiada moderné spôsoby, a hoci sa jedná o invazívne, teda operačné, zákrok, do pár hodín odchádzaš o pár kíl ľahší bez akýchkoľvek väčších obmedzení. Najnovšia technológia prístroja BeautiFill obsahuje špeciálne laserové vlákno, ktoré v jednom pohybe jednej kanyly podkožie napustí znecitlivujúcou tekutinou, tuk rozpustí, vysaje a laserové žiarenie zároveň remodeluje kolagénne vlákna, ktoré kožu po zákroku pekne vypnú a rovnomerne vymodelujú. Po zákroku nezostane nič iné ako malý vpich s modrinkou, ktorá čoskoro zmizne. Liposukciu je možné absolvovať aj ambulantne, teda len v miestnom znecitlivení, bez nutnosti analgosedácie.

Odsať je možné takmer všetko! A tuk sa dá potom dokonca aj využiť!

Či už je to brucho, boky, vnútorné alebo vonkajšie stehná, ale aj paže, podbradok alebo tučnejšie prsia u mužov, všetko ide odsať. A keď sme pri tých prsiach, ženy môžu naopak zase tuk napríklad z brucha, bokov či stehien využiť na zväčšenie pŕs, a to či už bez alebo s implantátmi. Výsledok je prirodzenejší a hojenie rýchlejšie.

Pokiaľ sa však ešte necítiš na invazívnej liposukcii, môžeš vyskúšať aj neinvazívne metódy modelácie postavy, ako kryolipolýzu, injekčnú lipolýzu, rázovú vlnu alebo Emsculpt Neo.

Nezabudni, že na vyššie spomínané, ale aj všetky ostatné zákroky, máš na klinike LaserPlastic zľavu 15%, keď sa preukážeš členstvom u nás vo FormFactory!

Objednaj sa na konzultáciu tu https://laserplastic.cz/laserova-liposukce/#utm_source=nwsl&utm_medium=email&utm_campaign=ff

LaserPlastic je klinika laserovej a estetickej dermatológie a plastickej chirurgie v centre Prahy, kúsok od Karlovho mosta. Disponuje početnou laserovou a ďalšou technikou od popredných svetových výrobcov a modernými operačnými prístrojmi a inštrumentáriou, ktoré tímu špičkových lekárskych odborníkov pod vedením primárky MUDr. Marty Moidlové umožňujú vykonávanie širokého spektra estetických výkonov. Cieľom všetkých je nielen dokonalé odvedenie odbornej práce, ale aj duševná pohoda klientov počas výkonu a individuálny prístup ku každému pacientovi. Klinika je navyše akreditovaná na zaškoľovanie lekárov v aplikácii botulotoxínu, injekčných implantátov a využitie vysokovýkonných laserov v estetickej medicíne. Moderné postupy kliniky LaserPlastic pomáhajú zlepšiť nielen vzhľad, ale aj zvyšovať dobrý pocit a sebavedomie.

Autor LaserPlastic

12029 Array ( [sautor] => laserplastic ) Array ( )

Prestížna súkromná klinika LaserPlastic

Prestížna súkromná klinika LaserPlastic sa zameriava na plastickú chirurgiu, estetickú a laserovú dermatológiu s tímom špičkových odborníkov a lekárov s multiodborovou praxou. Nájdete nás v Prahe cestou zo Staromestského námestia pozdĺž Klementina na Karlov most.

www.laserplastic.cz