Epický turnaj najväčších hviezd OKTAGONu na futbalovom štadióne

Tipy
12898 Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 75 [name] => Tipy [slug] => tipy [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 75 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 43 [filter] => raw [cat_ID] => 75 [category_count] => 43 [category_description] => [cat_name] => Tipy [category_nicename] => tipy [category_parent] => 0 ) )

Bitka velikánov si zaslúži veľkolepé miesto. Zápas storočia obom aktérom zmenil život a zlomil rekordy sledovanosti. Teraz má po 4 rokoch svoje pokračovanie. Najväčší turnaj v histórii, ktorý navždy prepíše dejiny česko-slovenskej bojovej scény. Už 8. 6. 2024 prvýkrát v histórii pod otvoreným nebom na futbalovom štadióne v pražskom Edene.

Už máš svoj lístok?

Vémola vs. Végh, legenda proti legende a hrdinovia svojich národov. Zápas, ktorý sa stane míľnikom bojovej scény a znovu zmení MMA v Česku a na Slovensku. Kto z nich spečatí svoj nesmrteľný odkaz a odíde ako šampión poloťažkej váhy?

Do klietky sa v Edene vracia bývalý 6-násobný šampión OKTAGONu David Kozma, proti ktorému nastúpi extrémne nebezpečný šampión 2 rumunských organizácií „Dracula“ Surdu.

Neukončiteľný showman „Apollo“ Silva so skalpom víťaza Tipsport Gamechanger Veličkovića vs. elitný „Sniper“ Gogoladze s 8 ukončeniami do 100 sekúnd.

Dva štvrťfinálové súboje európskej MMA ligy majstrov v ľahkej váhe Tipsport Gamechanger.

Španielsky champ Duque s rakúskou beštiou Machaevom, ktorý zdemoloval jedného z favoritov, legendárneho Fína Amirkhaniho.

A tiež boj o semifinále v OKTAGONe už 8 zápasov neporazeného bývalého šampióna Legierskiho s víťazom vyhrotenej bitky Wanliss vs. Siraj.

To a ďalšie bitky najžiarivejších hviezd organizácie na futbalovom štadióne v pražskom Edene vo Fortuna Arene. Zážitok na celý život!

Vstupenky zakúpiš na www.oktagonmma.com.