Obdobie opaľovania sa skončilo. Začína čas laserovania

HealthFactory
12036 Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 92 [name] => HealthFactory [slug] => healthfactory [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 92 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 162 [filter] => raw [cat_ID] => 92 [category_count] => 162 [category_description] => [cat_name] => HealthFactory [category_nicename] => healthfactory [category_parent] => 0 ) )

Zimné obdobie je ideálne na laserovanie. Prečo? Pretože nehrozí, že by sa ošetrená pokožka mohla spáliť na agresívnom letnom slnku. A či sa ťa laserovanie vôbec týka? Rozhodne! Holíš sa? Máš strie? Trpíš na akné či opary? Máš nejaké výrastky či znamienka? Alebo máš snáď tetovanie, ktoré už ťa omrzelo? Odpoveď a riešenie je jednoduché – nechaj si to „olejzrovať“.

Epilácia

Stále ešte sa holíš žiletkou? Holenie, najmä v oblečením a potom utláčaných miestach ako je podpazušie či oblasť bikín, môže spôsobovať zarastanie chĺpkov. V horšom prípade sa zarastený chĺpok môže zapáliť… Pokiaľ nečakáš, až sa vráti do módy neoholenej časti tela, nerozmýšľaj sa a choď na laserovú epiláciu. Laser totiž pôsobí aj protizápalovo, takže ťa ako samotných chĺpkov, tak problému s ich zarastaním zbaví.
A ako taká laserová epilácia funguje? Laser putuje po chĺpku, až sa dostane k cibuľke, z ktorej rastie, a tú svojou energiou zničí. Bez cibuľky tak už nový chĺpok nevyrastie. Pamätaj však, že každý chĺpok je práve v inej fáze rastu, takže tie, ktoré sa ešte neprekĺbali, sa pred laserom schovajú. Preto sa ošetrenie musí párkrát zopakovať, než sa zachytia všetky chĺpky.

Tetovanie

Hľadáš na Tinderi dievčatá alebo chlapcov podľa mena, ktoré už máš vytetované? Alebo máš jednoducho tetovanie, ktorým sa už chváliť nechceš, ale odseknúť si tú končatinu, na ktorej ho máš, tiež nie je dvakrát lákavé riešenie? Nemusí byť, stačí si ho jednoducho a jednoducho nechať odstrániť laserom. Za pár sedení je tetovanie preč a môžeš zase začať od začiatku.

Výrastky

Či už máš znamienka krásy od narodenia, alebo tí naskákali v priebehu rokov, môžu sa rôzne meniť a zväčšovať. Nielen, že by si si ich mal pravidelne kontrolovať, ale musíš si dávať pozor, aby si si ich nestrhol. Pri cvičení je riziko o to väčšie, tak prečo sa ich rovno nezbaviť? Pár ťuknutí laserom, pár dní so chrastom a zrazu je po starostiach.

Akné či opary

Pubertu máš už dávno za sebou, ale pokožka ako by sa v nej zasekla – posiata bedarmi všetkého druhu, ba čo horšie, opar, práve keď sa ti to najmenej hodí? S akné si ľahko poradí cievny pulzný laser VBeam. Čo sa citlivej pokožky týka, či už je po ošetrení, alebo skrýva pera za oparom, biostimulačný laser regeneruje tkanivo a urýchľuje hojenie. Stačí si na pol hodinky ľahnúť pod svetlo, ktoré pripomína relax v solárku. A ak ti to kruté pubertálne zápasenie s problematickou pleťou zanechalo zjazvené tváre, čítaj ďalej.

Jazvy či strie

Keď za pomerne krátku dobu veľmi schudneš, alebo naopak naberieš veľké svaly, koža sa nestihne tak rýchlo prispôsobiť, popraská a spôsobí akési jazvičky alebo strie. A podobne ako jazvy po úrazoch, popálení či operácii, môžu byť zjemnené a vyhladené laserom Pixel. Jedná sa o najnovšiu technológiu, ktorú do svojich ordinácií ako prvá zaobstarala klinika LaserPlastic.

Nezabudni, že na všetko vyššie zmienené ale aj ostatné zákroky máš na klinike LaserPlastic zľavu 15%, keď sa preukážeš členstvom u nás vo FormFactory!

Autor LaserPlastic

12029 Array ( [sautor] => laserplastic ) Array ( )

Prestížna súkromná klinika LaserPlastic

Prestížna súkromná klinika LaserPlastic sa zameriava na plastickú chirurgiu, estetickú a laserovú dermatológiu s tímom špičkových odborníkov a lekárov s multiodborovou praxou. Nájdete nás v Prahe cestou zo Staromestského námestia pozdĺž Klementina na Karlov most.

www.laserplastic.cz