Objavte skupinové lekcie Les Mills

Cviky
12041 Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 88 [name] => Cviky [slug] => cviky [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 88 [taxonomy] => category [description] => Máš pocit, že niektoré cviky ti jednoducho nejdú úplne ideálne? Potrebuješ ich viac vysvetliť a ukázať? Práve preto je tu táto kategória, kde ti vysvetlíme a ukážeme prevedenia rozličných cvikov. [parent] => 0 [count] => 30 [filter] => raw [cat_ID] => 88 [category_count] => 30 [category_description] => Máš pocit, že niektoré cviky ti jednoducho nejdú úplne ideálne? Potrebuješ ich viac vysvetliť a ukázať? Práve preto je tu táto kategória, kde ti vysvetlíme a ukážeme prevedenia rozličných cvikov. [cat_name] => Cviky [category_nicename] => cviky [category_parent] => 0 ) )

Je jedno, či ste vo fitku ako doma alebo ešte len začínate, skupinové lekcie Les Mills sú vytvorené pre každého. Každý z nás si v lekciách môže nájsť to, čo práve jeho telo potrebuje. Máte radi silové cvičenia s dynamickou hudbou? Tak rozhodne zájdite na BODYPUMP, kde to energiou len srší. Alebo radšej niečo pokojnejšie po náročnom dní? Tak neváhajte navštíviť lekciu BODYBALANCIE.

Les Mills je spoločnosť, ktorá vytvorila najúspešnejší koncept fitness skupinových lekcií na svete. Môžete tu nájsť silové, naťahovacie, tanečné lekcie alebo napríklad hodiny, ktoré sú založené na bojovom umení. Vďaka širokému výberu lekcií si vyberie každý. Ideálne je lekcie striedať tak, aby ste našli v cvičení radosť a zároveň videli osobný posun. Ja osobne robím prevažne BODYBALANCIA, kde môžem telo posilniť, pretiahnuť a vyčisti si hlavu. Občas chcem ale zdvihnúť nejakú váhu a preto je dobré zájsť napríklad na Les Mills GRIT, kde za 30 minút nájdete maximum svojho aktuálneho výkonu. Fajn je zaradiť si lekcie do svojho tréningového plánu a zájsť na ne aspoň 2x týždenne. Vhodné je cvičenie doplniť napríklad silovým tréningom s trénerom.

Samozrejme záleží na lekcii, ktorú si vyberiete. Čas strávený na lekcii sa pohybuje medzi tridsiatimi minútami a hodinou, až keď tam uvidíte, čo ste zo seba všetko schopní dostať. Unikátnu atmosféru tvorí nielen hudba, tréner, ktorý cvičí s vami, ale aj ľudia okolo vás. Tímové prostredie v človeku dokáže vyvolať to odhodlanie, ktoré v sebe hľadá pri individuálnych tréningoch. Už som cvičil na akciách s ďalšími viac ako dvoma tisíckami ľudí a taká atmosféra vás poriadne nabije! Dôležité je len nájsť si vyhovujúce lekcie a lektorov a potom už sa do toho len pustiť. Rozhodne nemajte strach na lekciu prísť. Tréneri sú tam od toho, aby ste sa cítili maximálne dobre, vítaní a ešte pracovali so svojim telom správne a zdravo.

Vo Form Factory máme na výber širokú ponuku skupinových lekcií, tak neváhajte a príďte si niektorú z nich vyskúšať!

Autor Form Factory

3066 Array ( [sautor] => form-factory ) Array ( )

Fitness klub

Spoločnosť Form Factory patrí medzi významných poskytovateľov fitness služieb a zdravého životného štýlu. Vo Form Factory sa zameriavame na to, aby sme vám ponúkli nové, jedinečné programy, v rátane svetovo obľúbených programov Les Mills, vďaka ktorým bude pre vás cvičenie zábavné, náročné, a predovšetkým účinné. Pre vašu relaxáciu je v kluboch k dispozícii aj sauna. Naši tréneri a lektori sú si vedomí toho, že kľúčom k úspechu sú nielen skúsenosti, ktoré vám môžu ponúknuť, ale taktiež správna atmosféra. Vďaka nej vás budú motivovať k dosiahnutiu ešte lepších výsledkov. Naším cieľom je, aby sa u nás každý z vás cítil dobre a aby sme mohli maximálne vyhovieť všetkým vašim potrebám.