Čučoriedkové muffiny

Strava
3165 Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 90 [name] => Strava [slug] => strava [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 90 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 30 [filter] => raw [cat_ID] => 90 [category_count] => 30 [category_description] => [cat_name] => Strava [category_nicename] => strava [category_parent] => 0 ) )

Vyskúšajte odľahčenú variantu tradičných muffinov. Tentokrát na základe ovsených vločiek a ďalších zdravých ingrediencií.

Food-bloggerka Kristýna Divišová sa s vami podelí o jednoduchý, a pritom chutný recept, ktorý zvládnete bez problémov pripraviť doma.

Na 12 ks čučoriedkových muffinov

200g ovsených vločiek – rozmixovaných na jemno

1 prášok do pečiva

2 vajíčka

6 lyžíc oleja

6 lyžíc mlieka

Trstinový cukor podľa chuti

Čučoriedky, plátky mandlí, hrozienka

Postup

Ovsené vločky zmiešame so všetkými základnými ingredienciami. Podľa konzistencie cesta pridáme mlieko alebo vločky. Pečieme v rúre na 180°C po dobu 30 minút.

Dobrú chuť.

Autor Form Factory

3066 Array ( [sautor] => form-factory ) Array ( )

Fitness klub

Spoločnosť Form Factory patrí medzi významných poskytovateľov fitness služieb a zdravého životného štýlu. Vo Form Factory sa zameriavame na to, aby sme vám ponúkli nové, jedinečné programy, v rátane svetovo obľúbených programov Les Mills, vďaka ktorým bude pre vás cvičenie zábavné, náročné, a predovšetkým účinné. Pre vašu relaxáciu je v kluboch k dispozícii aj sauna. Naši tréneri a lektori sú si vedomí toho, že kľúčom k úspechu sú nielen skúsenosti, ktoré vám môžu ponúknuť, ale taktiež správna atmosféra. Vďaka nej vás budú motivovať k dosiahnutiu ešte lepších výsledkov. Naším cieľom je, aby sa u nás každý z vás cítil dobre a aby sme mohli maximálne vyhovieť všetkým vašim potrebám.